Onderwijsbureau Marenland verhuist naar Appingedam

Met ingang van het nieuwe schooljaar (vanaf 4 september 2017) zijn wij, het onderwijsbureau van Marenland, gehuisvest op een nieuw adres. Samen met Noordkwartier, Woongroep Marenland en de bibliotheek van Appingedam nemen we onze intrek in het voormalige postkantoor aan het Professor R.P. Cleveringaplein te Appingedam. Ons kantoor is samen met die van Noordkwartier en Woongroep Marenland te vinden op de begane grond. De bibliotheek zit op de eerste verdieping.

De afgelopen maanden is het pand volledig vernieuwd en verduurzaamd, naar een ontwerp van Emile Koopmans van Team 4 Architecten. Het casco van het pand bleef bestaan, maar de gevel werd gestript, verduurzaamd, gestuct en voorzien van veel glas. Aan de achterkant is een uitbouw gerealiseerd, ook voorzien van glas. Het pand heeft hierdoor een open en vriendelijk karakter gekregen. De werkzaamheden gingen gelijk op met de herontwikkeling van het Cleveringaplein, met de realisatie van meer groen, extra parkeergelegenheid en een betere verbinding met het water van het Damsterdiep.

Na de zomervakantie houden we een open huis voor alle medewerkers van Marenland en zal ook de officiƫle opening plaatsvinden. De precieze data volgen. Graag tot ziens in Appingedam!

 

Ons nieuwe adres:

Bezoek: Professor R.P. Cleveringaplein 3, 9901 AZ Appingedam

Post: Postbus 126, 9900 AC Appingedam

0596 583320

onderwijsbureau@marenland.org